3.nap

 2011.02.01. 23:10

Egy kis kihagyás után következzen a folytatás:

 

Ez a nap is a szokásosan indult, lementünk reggelizni majd elindultunk a suliba ami a halál fa**ánál is meszebb van(több mint félóra gyalog) szal kezd hiányozni az autó:D odaérve megint bekrepált a GPS(bátyám) mert 1 utcával hamarabb kanyarodott le jobbra az iskola területén belül, de legalább megtudtuk hogy merre van a wc. Szép a környék nagyon, tele van pálmafákkal még az iskolaudvar is:) Odaérve sikerült rossz ajtón bemenni majd félreértve a kézbeszédet amivel tudatni akarták velünk a helyes irányt megkerültük az épületet megintcsak a GPS-em tanácsára. Visszaérve sikerült bemenni egy másik ajtón, ez se jött be bár a csaj segítőkész volt és tudott is angolul, rögtönzött idegenvezetőként megmutatta a helyes ajtót:D Az irodában feltűnt vmi kis magyar párbeszéd 1 méterre a fülemtől, 1 magyar lány és 1 srác beszélgetett épp(Judit és Dávid). Hirtelen felindulásból bemutatkoztunk egymásnak, jófejek nagyon:) Odamentünk a szakállas formához kiderült hogy ő José Masa, mondtuk neki hogy szállást szeretnénk találni erre elővett egy vaskos dossziét és elkezdte sasolni hogy mi lehet megfelelő az igényeinknek. Kedves nagyon, segítőkész és a tagsági díjat se kellett előtte kifizetni:D 1 találat volt a vizuális keresője(szeme) szerint. Egyből tárcsázta is az első számot ahol elmondták hogy az egyik lakó magyar és hogy épp kiköltöznek. A lap és az elmondottak alapján jól hangzott, megbeszéltünk egy időpontot aznap délután 4 órára. Bátyám jelezte hogy ő is nézett szállásokat amiket kijegyzetelt a füzetébe, felhívta ezeket is, de ebből nemvolt semmi érdekes. Aláírtuk még a papírokat majd közöltük hogy be szeretnénk fizetni a 30eurós ISA tagsági díjat, erre ő mondta hogy 35(mi a fene? hirtelen infláció?:D). Ezután következett a Lidl-ös bevásárlás(üdítő, kaja, borotvahab, sampon) majd elindultunk vissza a szállodába:D

Nemsok időnk volt szal sietni kellett, gyors zuhany után elindultunk megnézni az albérletet. Felmentünk a 3. emeletre ahol 2 ajtót találtunk a 2 oldalon, bratyó mondta hogy biztos a baloldali mert jobbról gyerekzajt hallott így hát becsöngetett balra ahol egy idős nénike nyitott ajtót xD Időközben jobboldalt is nyílt az ajtó, bementünk, majd következett a körbevezetés:) 2 fürdőszoba van, 4 hálószoba, ebédlő, konyha, és 2 erkély, tetszett a szobák kialakítása, 3 szoba 1ágyas volt az egyikben volt még 1 kanapé is a 4. szobában meg franciaágy volt:D 4 lány lakott ott: Sziszi(magyar lány szlovákiából) egy gyönyörű szlovák iskolatársa, és még 2 másik lány:D Megbeszéltük az árakat is: 560€ lenne az albérlet havonta + a rezsi(60€ kéthavonta a víz, kb. 80€ az áram, a gázt a benzinkúton kell tölteni + igény szerint internet, de azt nekünk kell beköttetni). Negatívum hogy 2 hónap kauciót le kell tenni(1120€) + a lakás tulajai nem tudnak angolul csak vmi mucsaröcsögei spanyolt beszélnek:D Így bukta az angol szerződés is...:S Visszamentünk a szállodába majd felhívtak anyáék minket skype-on és elmondták hogy mikre figyeljünk oda és hogy miket kérdezzünk meg:) Időközben felmerült még1 lehetőség is: másnap bekéne menni egy ingatlanközvetítő irodába akiknek állítólag van 1 jó ajánlatuk. Megbeszéltük 3an a dolgokat és megegyeztünk hogy elmegyünk hátha ajánlanak egy jobbat.

Fél 8-kor találkozónk volt Evelinnel(fél éve már kinnt van Huelvában). Bemutatkoztunk egymásnak, 1 nagyon kedves, aranyos lányt ismerhettünk meg:) Bementünk a sulijába kb 10 percre megnézni a tanulmányi eredményét majd eldöntöttük hogy elmegyünk egyet Tapas-ozni:P A telepizza és a Burger King közötti tapas-bárba ültünk be. Elmondta Evelin hogy itt úgy kell rendelni hogy ráírjuk a kiválasztott kaja, pia számát és mennyiségét a papírra + a nevünket és majd szólítanak mikrofonon. Elmesélte hogy régebben kiejthetetlen neveket írtak a papírra és amikor szólították őket a mikrofonon akkor nagyokat nevettek:D Így jött az ötlet hogy próbáljuk ki:DD Kitaláltam 2 nevet: bratyó Batthyány lett én meg Dessewffy xD Vicces volt amikor szólítottak minket 3x próbálkozott szerencsétlen srác a "nevem" kimondásával, nem jött össze:D Első körben 2 tapast rendeltem amihez adtak egy kisebb tál chipset(kb. annyit amennyi 1 Chio-s zacsiban van) + 1 Mahou sört is rendeltem Evelin tanácsára 1 €-ért:) Összesen 100féle cuccot lehet rendelni, van 2 nagy tapas tál is(6 és 12 darabos) amihez sajna ugyanannyi chipset adnak csak mint 1 darabhoz szal nem nagyon éri meg tálon venni, csak egyesével:D Evés közben Evelin mesélt a kinti életéről, a kirándulásairól(Granada, Portugália, Marokkó), a tanulmányairól meg még jópár dologról:D A lazacos szendvics annyira ízlett hogy rendeltem még1-t chipssel és sörrel:D Nemtom ezek mit tesznek a sörbe de nagyon ütős:D a 2. után már nagyon jó volt a hangulat és még az óra is lassabban kezdett ketyegni:D Elsétáltunk 4en a szállodáig ahol elköszöntünk Evelintől:)

Címkék: peti 3.nap huelva

A bejegyzés trackback címe:

https://huelvaikalandjaim.blog.hu/api/trackback/id/tr952632287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

~Peti~ 2011.02.03. 22:44:22

@juliacska.kulka1988: nekünk szerencsére nem kell, hnap költözünk. ha gondolod jelölj be facen...
süti beállítások módosítása